Importør av middelhavsdelikatesser

Om oss

Barcho ble først etablert som ANS i 2006 og deretter fra 1. januar 2008 omdannet til et aksjeselskap. Barcho AS er eid av Carlo Hjelkrem og Bård Seiersnes, og har kontor og lager på Hasle i Oslo. Visjonen til Barcho er å være en «formidler av gode smaker». Denne visjonen oppnås gjennom import av olivenoljer, balsamico og andre spesialprodukter av høyeste kvalitet. For å etterleve denne visjonen arbeider Barcho med omfattende produkttesting og alle produkter som tilbys av Barcho er testet av et smakspanel samt utvalgte kunder før den endelige beslutning om import tas.

Våre salgskanaler

Barcho selger sine produkter gjennom følgende salgskanaler:

  • Butikker (dagligvare og delikatessebutikker)
  • Barcho inngikk i juli 2009 en avtale om distribusjon av våre produkter il Meny- og Jacob’s-butikkene. Alle våre varer er i butikkenes frivillige sortiment. Det betyr at du vil finne våre varer kun i et utvalg av dem.
  • Videre selges Barcho sine produkter i et utvalg delikatesse- og grønnsaksbutikker i Oslo-området.
  • Firmagavemarkedet: Barcho leverer på bestilling firmagaver til en rekke firmaer, enten direkte eller via profilgavebedrifter
  • Nettverkssalg: Barcho besitter en omfattende e-postdatabase hvor vi reklamerer månedlig med spesielle events eller salg. Bl.a. holdes det ved juletider åpent lager med smaking av årets ferske olivenoljer og julevarer.
  • Vår nettbutikk

Kontakt oss

Carlo Hjelkrem: +47 901 83 352

email: olivenolje@barcho.no

Postadresse:

Barcho AS, P.O.Box 107, Kjelsås, NO-0411 OSLO Norway

Lageradresse: